Werkwijze en tarieven

Allereerst vind ik het belangrijk dat je jouw verhaal kunt vertellen. Dat je (misschien wel voor het eerst) kunt vertellen wat je bezighoudt en wat je belemmert of pijn doet in je leven. Daarna brengen we samen in kaart hoe we aan de slag gaan. We maken een plan waarbij jij het tempo bepaalt. Je mag daarbij van mij verwachten dat ik je met aandacht, geduld, vertrouwen en kennis van zaken terzijde sta.

Ik maak daarbij gebruik van een verscheidenheid aan therapievormen, zoals: Gesprekstherapie, Gestalt, RET, Transactionele Analyse en Beeldcommunicatie.

Het kan fijn zijn om eerst te ervaren of er genoeg vertrouwen is om de behandeling te starten. Daarom is het eerste gesprek gratis.

Omdat mijn praktijk is aangesloten bij de NFG en de RBCZ is het goed mogelijk dat de gesprekken (deels) vergoed worden vanuit de aanvullende verzekering. Uw verzekeraar kan u daar meer over vertellen. Relatietherapie wordt alleen vergoed door zorgverzekeraar ProLife. Mocht u er niet uit komen dan help ik u graag verder.

 

Kennismakingsgesprek: gratis

Therapiesessie volwassenen (60 minuten): 70 euro

Therapiesessie kinderen en jongeren tot en met 18 jaar (60 minuten): 65 euro

Relatietherapie (75 minuten): 85 euro

 

De tarieven zijn incl. BTW