Over mij

Ik ben Marleen Dijkstra, geboren in 1975. Ik ben getrouwd met Erik en samen hebben we vier kinderen. Ik ben jarenlang met veel plezier fulltime moeder geweest. Vanaf 2007 heb ik mijn werk als leraar basisonderwijs weer opgepakt en ook in het voortgezet onderwijs heb ik verschillende functies gehad. Gaandeweg merkte ik dat ik het fijn vond om mijn gaven en talenten in te zetten in de meer persoonlijke gesprekken met de mensen om mij heen. De wens ontstond om me hier volledig op te kunnen richten.

Om handen en voeten te geven aan dit verlangen, heb ik de vierjarige opleiding tot Psychosociaal Therapeut gevolgd bij De Roos Opleidingen. Een inspirerende, gedegen opleiding die me heeft geholpen te ontdekken hoe ik met deskundigheid en een open hart anderen tegemoet mag treden.

Het is mijn verlangen om vanuit die verbinding jou te helpen te ontdekken wie je bent, wat je beweegt en waar je naar toe wilt. Te onderzoeken wat er misschien is mis gegaan. En waarbij geen probleem te erg, te raar, te moeilijk of te vaag is. 

Ik weet mij als christen geborgen in Gods liefde, van waaruit ik mag leven en werken. Vanuit deze Bron wil ik ook jou helpen weer te gaan leven, in plaats van overleven. Maar ook als je een andere (geloofs-) overtuiging hebt, ben je bij mij van harte welkom.

Hartelijke groet,

Marleen

DSC02142 2.jpg